SejlernytBådudstilling Lolland-Falster

Både og udstyr for det maritime fritids-Lolland Falster, om det er motor, sejl, kajak, roning og anden vandbaseret vandfornøjelse finder du det til Bådudstilling Lolland Falster 2022, i MERTZ hallerne i Nakskov, Udstillingen finder sted:
Søndag 13. marts 2022 fra 10 – 17
Emner i udstillingen vil være:
Key/windsurfing
Padleboard
Kajak
Roning
Motorbådssejlads
Sejlbåde / Skolesejlads
Lystfiskeri
Trollingbåde
Der vil være udstilling af 20+ sejlbåde ude og inde, motorjoller, Trollingbåde (lystfiskerbåde), kajakker, robåde mv.
Arrangør: Nakskov Sejlklub.

Foto: Guldborgsund Baltic Race.

Guldborgsund Baltic Race opfylder sejlerønsker

Fra flere sider er styregruppen bag Guldborgsund Baltic Race blevet spurgt, om sejladsen kunne udvides med en gruppe, hvor man måtte være flere end to personer om bord. Det ønske er nu efterkommet og 1. marts åbner tilmeldingen for denne gruppe.
I den ny gruppe må der være op til fem personer i båden, og man kan deltage i de tre samme ruter, som sejlbåde med en eller to personer sejler i.
- Den korteste af ruterne kunne være en oplagt mulighed for nye sejlere til at prøve sig selv af sammen med andre, og også en mulighed for at lære sin egen båd bedre at kende, siger Carl Erik Juel Hansen, "Vikingen", medlem af styregruppen. 
Læs mere. pdf i nyt vindue.

𝗙𝗮𝗸𝘁𝗮 𝗼𝗺 𝗿𝘂𝘁𝗲𝗿𝗻𝗲:
🔵 “Blå” rute 86 sømil: 
Sejlads og navigation for sejlere og besætninger, der ønsker at prøve denne form for sejlads i “sikre farvande” med indlagt dag- og natsejlads. 
🔴 “Rød” rute 155 sømil:
En sejlads med større udfordring med navigation rundt om Lolland-Falsters kyst igennem Smålandshavet, Langelandsbæltet og Østersøen.
For sejlere og besætninger med erfaring og lyst til at blive udfordret i dag- og natsejlads i snævre farvande og åbent hav.
⚫️ “Sort” rute 225 sømil:
En sejlads for den erfarne besætning, hvor der sejles fra det beskyttede Smålandshavet via Langelandsbæltet nord om Langeland og til Ærø og herefter et langt stræk i Østersøen, syd om Femern og tilbage via Grønsund og Smålandshavet. En rute der kræver erfaring i langdistancesejlads dag og nat.


Du kan læse mere om priser og registrering her.Ø-havnenyt

Som noget ganske nyt modtager I i år dette lille nyhedsbrev fra tre af Smålandshavets prægtige øer – Askø, Fejø og Femø
Vi vil rigtig gerne have besøg, - havnene og alle deres faciliteter er åbne og vi håber I som sejlere vil føle jer velkomne. 


Ø-havnenyt
Mobirise

17. maj 2021

Redningsstigerne fra Tryg blev sat op af et hårdtarbejdende arbejdshold

Mobirise

Bådene er sat i vandet

Vinterpladsen står næsten tom tilbage efter båd-isætningerne 23. april.

Husk at mærke bådstativer mv. tydeligt med navn og pladsnr., når de henstår på vinterpladsen. Ikke-mærkede stativer mv. vil som udgangspunkt blive fjernet.

Indtil der kommer nye meldinger fra myndighederne, er fester og arbejdsdage aflyst. 

Mobirise

Guldborgsund Baltic Race

Fra 15. marts kan alle interesserede sejlere melde sig til "Guldborgsund Baltic Race", der afvikles fra 26. - 28. august 2021 med start i Nykøbing F.

Hent beskrivelsen af sejlads og ruter - pdf

SMSK
  • Havnegade 2,
  • 4990 Sakskøbing.

Mobirise site maker - Click here